Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo пуска заместник на 159 през 2011 г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
    Сега лаф ли каза или нещото си показа?Ако случаино хвъляш камъни във мойта градина ще те помоля да внимаваш какво говориш защото това определено не ми харесва,а относно споровете си има чат раздел,има си скаипове има си лс-та инт... тука не му е мястото.
    Понеже явно се визира в това което съм написал, а не си спомням да съм назовавал името ти или греша?? Сещай се, че слабо ме касае какво ти харесва на теб и какво не.Не е мой проблема, че си се засегнал.

Говорим си за голям дизел на Алфа Ромео и до колко ще бъде ефективен и рентабилен.А за да стане това, няма как да не го съпоставим с други подобни двигатели.
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщение
      Фиат явно осъзнават, че има нужда от голям дизел, който да влачи лимузини, сувове ...
      Фактът, че работят по тоя двг. най-вероятно значи че планират и лимузини и сув-ове, щото сега такива липсват. 159 едва ли е вариант за тоя двг., щото продажбите и на 2,4 дори, не са кой знае колко в сравнение с 1,9, а какво остава за 3,0 с многото коне.

---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:16 ----------

Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщение
      дали ще се харчи из европа... едва ли. трудно е да крадеш пазарен дял от премиум марките като ти викат, че си опел...
      Кой го вика тва?
      2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
        Кой го вика тва?
        Аз.
        И ето ТУК дори и по звука се познава, кой е по-добрият двигател!
        Alfa Romeo 166 3.0 V6
        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• gta срещу това..? къде сравняваш не разбирам...?
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

• Ами това е "новият" 3.2 двигател на Opel, пардон - на Holden, който се монтира в Brera и 159 от 2005г. Гадно, нали?
            Cosworth са искали да купят know-how-то на двигателя от 147/156 GTA/GTV, но не са го получили.
            А това в Brera и 159 е някаква измислица на GM, на която само главата е Alfa Romeo.
            Last edited by Fear; d.m.y г., 22:51.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
              Ами това е "новият" 3.2 двигател на Opel, пардон - на Holden, който се монтира в Brera и 159 от 2005г. Гадно, нали?
              Cosworth са искали да купят know-how-то на двигателя от 147/156 GTA/GTV, но не са го получили.
              А това в Brera и 159 е някаква измислица на GM, на която само главата е Alfa Romeo.
              мислех, че всички знаят... мерси, че им помогна.
              добре, че и това отмина...
              1.75 все ще е по-добър от тея.
              Last edited by vladu; d.m.y г., 23:15.
              Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
              Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

• [/COLOR]
                Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                Понеже явно се визира в това което съм написал, а не си спомням да съм назовавал името ти или греша?? Сещай се, че слабо ме касае какво ти харесва на теб и какво не.Не е мой проблема, че си се засегнал.

Говорим си за голям дизел на Алфа Ромео и до колко ще бъде ефективен и рентабилен.А за да стане това, няма как да не го съпоставим с други подобни двигатели.
                Аз ти казах нещо случаино нали ако ти си казал нещо за мен,защото аз така го разбрах, а пак ти продължаваш да ми се праиш на много уменИ още нещо когато тоя прословут 3 литров дизел излезе на пътя и стане реалност направят се нужните тeстове като се видят къде са слабите или силните му страни инт............тогава може да го съпоставяш със неговите конкуренти ,тестото още не е замесено както се казва ти баница искаш ядешне става така тая работа,чат раздела е малко по надолу.
                Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 10:14.
                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• ако не си разбра, го съпоставяме, защото каквото имат конкурентите, към това ще се стремят и алфа...
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                    [/COLOR]Аз ти казах нещо случаино нали ако ти си казал нещо за мен,защото аз така го разбрах, а пак ти продължаваш да ми се праиш на много уменИ още нещо когато тоя прословут 3 литров дизел излезе на пътя и стане реалност направят се нужните тeстове като се видят къде са слабите или силните му страни инт............тогава може да го съпоставяш със неговите конкуренти ,тестото още не е замесено както се казва ти баница искаш ядешне става така тая работа,чат раздела е малко по надолу.
                    Станко мислих да не се намесвам, нооо давай го по-конструктивно бе дружеее...големи хора сте, стига с тия дразги дейбаа...

Алфа Ромео крещящо се нуждае от еволюционен 6 цилиндров дизел с табун от не по-малко от 300 коня!!!
                    Това според мен им е необходимо за да имат стабилна основа за бъдещите си модели от премиум сегмента, джипове,както и осъществяване на прословутия мерак за превземане на Хамериканския пазар...
                    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Ники аз съм също за това което казваш знаеш го много добре,това което го има конкуренцията ние го нямаме,а когато стане реалност много добре знаеш че аз ще съм един от хората които веднага ще кажат дали това ми харесва или не,а докато не излезне на пътя и да му чуем гласеца мисля че сравненията със вече излезли примерно модели на бмВ са излишни.Аз съм за развитието на Алфа и този агрегат ако наистина стане реалност някои ден това наистина ще бъде много добреа до тогава ни остава само да чакаме и да се надяваме
                      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• http://www.speed-press.com/Alfa-Romeo-Vittorio-Jano-%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8%D 0%BA%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-159!/?pageId=15929

малко снимки на наследника на 159......
                        VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                        Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• прилича на гоуф отпред...
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

• Еее тва е твърде грозно,непропорционално и нелогично като линии и концепция
                            Alfa 155 1.7,1.8 ex
                            Alfa 166 2.4 3 ex
                            155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Глупости, наследникът на 159 ще има същата оцъклена предница като 8С, Митко и Жулиетка...
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                прилича на гоуф отпред...
                                Във фаровете по-скоро ми напомня на новата 5-ца на BMW...
                                Ама да видим де, то обикновено излиза нещо, дето няма много общо с първоначалните концепции.
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Working...
                                X